Violeta Double Care Pants bugyipelenka 5 (12-17 kg) 48 db

Termék jellemzők

360 maxi stretch technológia

Az új 360 maxi stretch 75%-kal rugalmasabb kialakításának köszönhetően maximálisan igazodik az izgága babák mozgásigényéhez.

Kényelmes és száraz viselet

A pelenka rendkívül vékony így tökéletesen idomul a baba testéhez. Emellett kiemelkedő gyorsasággal, 19–23 másodperc alatt képes teljesen felszívni és magába zárni 80 ml folyadékot.

“Premium A” minőségi besorolás

A világ vezető minőségellenőrző és tanúsítvány kiállító szervezete, az SGS Laboratory (Svájc) besorolása alapján a Violeta Double Care pelenkák “Premium A” kategóriába tartoznak, azaz teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak.

Termék leírás

Prémimum minőségű, 48 darabos Double Care Pants bugyipelenka 12-17 kg közötti babáknak a Violetától. A Violeta Double Care Pants bugyipelenka hihetetlenül puha és szuper nedvszívást garantáló prémium Air Dry technológiával készül. A pelenka belső – a baba bőrével közvetlenül érintkező – részén kis mélyedések találhatóak, melyek lehetővé teszik a pelusba kerülő folyadék jobb eloszlását és a gyorsabb felszívódását. Ezek a pihe-puha gödröcskék biztosítják a megfelelő levegőzést a pelenkában, így akadályozva meg a bőr kipirosodását és a pelenkakiütés kialakulását.

Termék információk

Kiszerelés:

Szélesség:

Magasság:

Mélység:

Súly:

48 db
165 mm
460 mm
130 mm
1620 g

Hasznos információk

Ajánlott termékek

A Violeta világa

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?