A violeta
története

Ismerje meg a Violeta történetét, melynek már a kezdetektől fogva mottója, hogy a fogyasztók által inspirált, a mindennapi élet elengedhetetlen részét képező minőségi termékeket hozzon létre, ezzel jobbá és egyszerűbbé téve a hétköznapokat.

A Violeta világa

Történetünk Európában

A semmiből váltunk regionális vezetővé. A Violeta, a higiéniai termékek piacának regionális vezetője a Kelet európai régióban 2001-ben alakult. Elhivatott munkával és befektetésekkel gyorsan a higiénia szimbólumává váltunk. Ma, mindössze 23 évvel később, a Violeta 1125 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 341 járművel rendelkezik saját disztribúciójában, illetve 220 különböző termékkel a választékban.

Történetünk Magyarországon

Kisvállalkozásként indultunk a higiéniai termékek piacán, az elmúlt tíz évben pedig
szilárd alapokra helyeztük tevékenységünket, és meghatározó szereplőjévé váltunk
az FMCG termékek piacának. Az évek során a minőség, a fenntarthatóság és a
vásárlói elégedettség számunkra alapvető fontosságú értékké nőtte ki magát.

Termékeink széles választékban elérhetőek a nagykereskedelmi partnerek, hazai
hálózatok és kiskereskedelmi egységek polcain. Büszkék vagyunk arra, hogy a
legmegbízhatóbb helyeken kínálhatjuk termékeinket, és folyamatosan dolgozunk
azon, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Missziónk

Küldetésünket ügyfeleink ihlették, akik számára kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat készítünk, ezáltal jobbá és könnyebbé téve mindennapi életüket.

Víziónk

Jövőnk víziója, hogy az általunk kínált összes termék tekintetében a régió első számú szereplőjévé váljunk. Fennállásának mindössze 2 évtizede alatt a Violeta a minőség szinonimájává és számos háztartás szerves részévé vált. A gyártás mellett exporttal, forgalmazással, kiskereskedelemmel és vendéglátással is foglalkozunk. Szolgáltatásaink a legkisebbek és a legidősebbek igényeit is lefedik.

Minőség

A Violetánál a minőségirányítást a mindennapi élet elengedhetetlen részének tekintjük. Előírt eljárások és folyamatok biztosítják minden termékünk és szolgáltatásunk magas minőségét. 2010 óta az ISO szabványokhoz igazítjuk üzleti tevékenységünket.

A neves európai laboratóriumokban végzett vizsgálatok mellett minden alapanyagot és készterméket saját mikrobiológiai és fizikai-kémiai laboratóriumainkban is megvizsgálunk. A Violeta nyersanyagok és késztermékek ellenőrzéséért felelős csapatai és kutatócsoportjai folyamatosan együttműködnek a higiéniai termékek globális és európai intézeteivel.

Követjük az EU trendjeit és jogszabályi előírásait, termékeinket folyamatosan a vásárlói igényekhez és a piaci trendekhez igazítjuk. 2010-ben az ISO 9001, 2015-ben az ISO 14001 és az OHSAS 18001, 2017-ben pedig a HACCP tanúsítvánnyal biztosítottuk üzleti tevékenységünk megfelelőségét.

Fenntarthatóság

Kiváló minőségű termékeket és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat teremtünk, amelyek jobbá és egyszerűbbé teszik a mindennapi életet.

Társadalmi felelősségvállalásunk, hogy a jövő generációinak veszélyeztetése nélkül teljesítsük küldetésünket. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság elvei mellett. Hiszünk abban, hogy a környezet gondozása és védelme iparágunk fenntarthatóságának, továbbá fogyasztóink és a tágabb közösség jólétének alappillére.

„Zero-waste” kezdeményezés

A „zero-waste” kezdeményezésünk jó példája folyékony mosószereink gyára a bosznia-hercegovinai Grude-ban. A 2015-ben üzembe helyezett gyár a zárt energiakör elve szerint működik. Az ökológiailag orientált termelés saját vízforrást és napenergiát használ.

Folyamatosan fektetünk be új gépekbe és korszerű gyártási technológiákba, az energiahatékony munkavégzés, az energiakiesés vagy túlzott energiafogyasztás okainak könnyebb azonosítása és megszüntetése érdekében.

„Cruelty free” termékek

A Violeta kínálatában több mint 200 termék érhető el. A fejlesztés és a gyártás fontos szakasza a tesztelés, mely folyamán soha nem vonunk be állatokat.

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?