Prémium minőség a kis kalandoroknak

Violeta termékek a legkisebbeknek! Minden baba megérdemli azt a puhaságot és kényelmet, amit az egyedülálló Air Dry technológiával készült Violeta Double Care termékek nyújtanak. A Violeta szívügye, hogy a babák mindent megkapjanak, amire szükségük van.

A legkisebbek is
a legjobbat érdemlik!

Termékeink nemcsak a puhaságot és gondoskodást biztosítják, de kiemelkedő nedvszívó hatásuk és bőrbarát technológiájuk révén garantálják a maximális kényelmet. Hisszük, hogy a babák mindenből a legjobbat érdemlik. Mottónk az elérhető luxus, így áraink kialakításakor is azt vettük figyelembe, hogy minden család számára elérhetővé tegyük a prémium minőséget.

Miben más a Violeta Double Care, mint a hasonló termékek?

Violeta Double Care Air Dry Nadrágpelenka 4-es méret (7-18 kg) 60db + 40db ajándék törlőkendő

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bőrgyógyászatilag tesztelt, biztonságosan használható a kisbabák számára.

Károsanyag-mentes

A termékek nem tartalmaznak durva, agresszív vegyszereket, kizárólag természetes anyagokból készültek.

“Premium A” minőségi besorolás

A világ vezető minőségellenőrző és tanúsítvány kiállító szervezete, az SGS Laboratory (Svájc) besorolása alapján a Violeta Double Care pelenkák “Premium A” kategóriába tartoznak, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak.

Hihetetlenül puha

A Violeta Double Care nadrágpelenkákat hihetetlenül puha, és szuper nedvszívó képességet garantáló prémium Air Dry technológiával gyártják.

Milyen termékekből áll a Violeta Double Care világa?

A Violeta világa

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?