Violeta Double Care Air Dry Nadrágpelenka 3 (4-9 kg) 66 db

Termék jellemzők

Hihetetlenül puha

A Violeta Double Care nadrágpelenkákat hihetetlenül puha, és szuper nedvszívást garantáló prémium Air Dry technológiával gyártják.

Air Dry technológia és kényelem

A pelenka rendkívül vékony így tökéletesen idomul a baba testéhez. Emellett kiemelkedő gyorsasággal, 19–23 másodperc alatt képes teljesen felszívni és magába zárni 80 ml folyadékot.

“Premium A” minőségi besorolás

A világ vezető minőségellenőrző és tanúsítvány kiállító szervezete, az SGS Laboratory (Svájc) besorolása alapján a Violeta Double Care pelenkák “Premium A” kategóriába tartoznak, azaz teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak.

Termék leírás

Nagyon puha, 66 darabos prémium Air Dry nadrágpelenka 4-9 kg közötti babáknak a Violetától, a csomagban ajándék popsitörlővel. A Double Care nadrágpelenkákat hihetetlenül puha és szuper nedvszívást garantáló prémium Air Dry technológiával gyártják. A pelenka belső – a baba bőrével közvetlenül érintkező – részén kis mélyedések találhatóak, melyek lehetővé teszik a pelusba kerülő folyadék jobb eloszlását és a gyorsabb felszívódást. Ezek a pihe-puha gödröcskék biztosítják a megfelelő levegőzést a pelenkában, így akadályozva meg a bőr kipirosodását és a pelenkakiütés kialakulását.

Termék információk

Kiszerelés:

Szélesség:

Magasság:

Mélység:

Súly:

66 db
270 mm
120 mm
440 mm
2101 g

Hasznos információk

Ajánlott termékek

A Violeta világa

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?