VIOLETA We Care egészségügyi betét AIR FIT 10 db – normál

Termék jellemzők

0% szivárgás

A felületet borító 500x nedvszívó párna gondoskodik róla, hogy a betét 40 ml-től egészen 135 ml-ig felszívjon minden folyadékot.

Flexi Form technológia

A Flexi Form technológia biztosítja, hogy a betét tökéletes alkalmazkodjon minden testmozgáshoz – a séta, futás, torna egyszerűbb és biztonságosabb általa.

Ajándék a termékhez

Minden csomagban nedves, intim törlőkendőket talál.

Termék leírás

Violeta We Care AirFit 10 darabos normál egészségügyi betét, zajmentes csomagolásban. Miért válassza a Violeta We Care AirFit betéteket? 0% szivárgás = a felületet borító 500x nedvszívó párna gondoskodik róla, hogy a betét 40 ml-től egészen 135 ml-ig felszívjon minden folyadékot. Ajándék = minden csomagban nedves, intim törlőkendőket talál. 0% irritáció = színezékektől és további illatanyagoktól mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. 24 órás frissesség és kényelem érzése, Flexi Form = tökéletes alkalmazkodás minden testmozgáshoz – a séta, futás, torna egyszerűbb és biztonságosabb általa. Air Dry technológia = Az Air Fit betéteket Air Dry technológiával fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy a betét felületén csatornák találhatók, amik lehetővé teszik a folyadék gyors eloszlását és felszívódását, valamint a légáramlást, amely megakadályozza a bőr kipirosodását és irritációját.

Termék információk

Kiszerelés:

Szélesség:

Magasság:

Mélység:

Súly:

10 db
100 mm
100 mm
80 mm
73 g

Hasznos információk

Ajánlott termékek

A Violeta világa

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?