Double Care AIR DRY pelenka a kis kalandorok számára

A világ legnagyobb sportolói a legkisebbek, és a Violeta támogatja őket az új AIR DRY pelenkákkal, amelyek akár 300% -kal jobban nyúlnak, hogy alkalmazkodjanak a legkülönfélébb mozdulatokhoz is.

Ahogy gyermeked növekszik, az igényei is megváltoznak. Ami működött az újszülötteknél lehet, hogy nem működik már olyan jól most is, hogy mozognak és másznak. Ha a pelenka nem tud lépést tartani az összes csúszómozgással, akkor sokkal nagyobb a szivárgás és az irritáció esélye.

A megfelelő pelenka megtalálása a baba számára, aki már aktív, és felfedezi a körülötte lévő világot, egy kicsit több erőfeszítést igényelhet, de a legfontosabb dolog az, hogy a pelenka kényelmes és puha legyen a bőrön. Minden szülő arra törekszik, hogy gyermekének a legjobb gondozást és gondoskodást nyújtsa. A Violetánál arra törekszünk, hogy a Double Care pelenkák és törlőkendők a lehető legbiztonságosabbak, legpuhábbak és egészségesebbek legyenek.

Ezeket szem előtt tartva fejlesztettük ki a Double Care pelenkákat, melyek AIR DRY technológiával és légpárnákkal a következőket kínálják:

Maximális puhaság és légáteresztő képesség. A pelenkák puhasága egy olyan meghatározó tényező, mely gyakran a legfontosabb döntési pont a szülők számára. A felületi rétege több mint 700 puha párnát tartalmaz, amelyek puhaság érzését nyújtják, mint egy kis felhőn.

Miközben a kis felfedező kúszik-mászik, a pelenkának a helyén kell maradnia, de nem olyan szorosan, hogy irritációt okozzon. Új, rugalmas tépőzárak, amelyek akár 300%-kal rugalmasabbak, lehetővé teszi, hogy a pelenka alkalmazkodjon a legkülönfélébb mozgásokhoz, és ahogy a baba mozog, úgy a pelenkák is.

A lábak körüli rugalmas szalagok segítenek abban, hogy a pelenkában maradjon, aminek ott a helye, függetlenül a test alakjától anélkül, hogy szivárogna az oldalán.

Kivételes felszívódás – ha a kisgyermeke elkezd mozogni, onnantól kezdve nincs megállás. A nagy nedvszívó képességű pelenka szárazon tartja a babát, és megakadályozza a szivárgást, miközben felfedezi a világot. A Double Care pelenkák felületén lévő puha párnák csökkentik a baba bőrével való érintkezés területét, így az irritáció lehetősége minimálisra csökken.

A Violeta Double Care pelenkákat Németországban tesztelték és engedélyezték, nem tartalmaznak parabéneket, illatanyagokat és elemi klórt. Évente több mint tízezer tesztet végeznek az egyes csomagok folyamatos és garantált minőségének biztosítása érdekében.

További bejegyzések

A világ legnagyobb sportolói a legkisebbek, és a Violeta támogatja őket az új AIR DRY pelenkákkal, amelyek akár 300% -kal jobban nyúlnak, hogy alkalmazkodjanak a legkülönfélébb mozdulatokhoz is.

Hol vásárolhatom meg
a Violeta termékeit?